Blog

İncitaş ICCI 2019’da

İncitaş ICCI 2019’da

İncitaş Uluslararası Enerji ve Çevre Fuarı ve Kongresinde Yerini Aldı

Enerji sektörünün tüm farklı alanlarının buluşma noktası olarak değerlendirilen Uluslararası Enerji ve Çevre Fuarı ve Kongresi ICCI 2019 , 28- 30 Mayıs 2019 tarihleri arasında İstanbul ‘da gerçekleştirildi. Etkinlik bu yıl 25. kez gerçekleştirilmiştir.

İncitaş olarak üyesi olduğumuz Solarbaba’nın organize ettiği özel Prosumer alanında yer aldık. İncitaş, Solarbaba tarafından organize edilen Prosumer özel alanında S11 nolu stantta idi . Fuarda güneş enerjisi sistemlerine yönelik Outdo ve Fiamm ürünlerini standımızda sergiledik ve ziyaretçilerimize bilgi verdik. Prosumer alanında oluşturulan Solar Ev’ de solar sistemlerde yönelik akülerimiz ziyaretçilere sunuldu .

Prosumer konseptinde, kendi elektriğini üreten/üretebilecek tüketiciler için üretim ve tüketim ile ilgili konular ve taraflar getirilmiştir. (Çatıdan elektrik elde etmek için proje firmaları, sistemler, parçaları, tedarikçileri, elektrikli araç, şarj istasyonu, çatı projeleri finansmanı vb ) Prosumer Özel Alanı ile bu konuda faaliyet gösteren Solarbaba üyeleri ile üreten tüketiciler biraraya getirilmiş adeta bir mini güneş enerjisi fuarı oluşturulmuştur. Bu etkinlikte bizleri ziyaret eden tüm misafirlerimize ve bu organizasyonda bizleri ziyaretçilerimizle buluşturan Solarbaba’ya teşekkür ederiz.