Blog

12 Volt 120 Amper Jel Akü

12 Volt 120 Amper Jel Akü

Outdo Jel Akü elektronik aküler için dijital bir ekrana sahiptir ve yeni VRLA (Valve Regulated Lead Acid) akü konseptine göre yapılmıştır. Outdo Jel Akünün şarj durumunu gerçek zamanlı olarak kontrol edebilirsiniz.

Outdo Jel Akünün kaç gün çalıştığı bilgisi de kayıtlıdır. Outdo Jel Akünün düşük şarj ve kapasiteye inmesi durumunda kullanıcıdan akünün zamanında doldurulmasını isteyen otomatik alarm verilir.

Akü kapağının altında entegre Bekleme Modu dolum paketleri vardır. Akü hizmet ömrünün sonuna yaklaşınca dolum paketini kullanarak aküyü kolayca doldurabilir ve akünün hizmet ömrünü uzatabilirsiniz.

Outdo Jel Akü;

Outdo 1997 yılında Çin'de kurulmuş dünyanın önde gelen akü üreticisidir. Outdo solar jel akülerinin üzerinde yer alan LED ekran sayesinde ürün şarj ve kapasite durumu görülebiliyor. Aynı gösterge akünün kullanım sayacı olarak da kullanılıyor. LED ekran yine çevrim sayısını gösterdiği gibi akünün kullanımı esnasında gerekli kapasitenin düşmesi durumda sesli uyarı sistemini de içeriyor. Bu uyarı sayesinde ürün, doğru ve en iyi performansı sunuyor.

Outdo solar jel akülerinin kapağının altında bulunan entegre bekleme modu dolum paketleri bulunmaktadır. Akü, hizmet ömrünün sonuna yaklaşınca dolum paketi kullanılarak doldurabilme imkanı bulunmaktadır. Böylece akünün hizmet ömrü uzatılabilir.

Outdo Jel Akü Özellikleri;

Gün Sayımı,
Kapasite Testi,
Volt Monitörü,
Otomatik Alarm,
Güç Doğrulama,
Alçak Gerilim Koruması,

Ürün hakkında daha detaylı bilgi için tıklayınız.